Tottenham învaţă fotbal american înainte de meciul cu Sheriff (VIDEO)



023 октября 2013
FOTO: dailymail.co.uk

Tottenham se pregăteşte de meciul cu Sheriff din Liga Europei, jucând fotbal american. Jucătorii formaţiei londoneze s-au antrenat cot la cot cu vedetele formaţiei din Liga Americană de Fotbal, San Francisco 49-ers.

Jucătorii echipei de fotbal american din San Francisco au fost prezenţi la Londra, alături de fotbaliştii lui Tottenham, în cadrul unui eveniment organizat într-o şcoală. Vedetele ambelor formaţii s-au distrat cu copiii şi au făcut schimb de experienţă.

"Cred că avem mai multe în comun decât vă aşteptaţi. Desigur, jucătorii de fotbal american pot avea doi metri înălţime şi 150 de kilograme, dar sunt sportivi de clasă şi ne respectăm reciproc. A fost bine să-i avem alături şi să învăţăm câte ceva unii de la alţii", a declarat jucătorul Tottenhamm Jan Vertonghen.

"Fotbalul american este un sport grozav. Ar trebui să fie practicat la nivel internaţional, mai ales că trezeşte un interes uriaş aici. De ce n-am aduce meciurile şi aici şi să încercăm să popularizăm acest sport?", a spus jucătorul de la San Francisco Colin Kaepernick.

În seara zilei de miercuri, echipa engleză are programat antrenamentul oficial la Tiraspol, înainte de meciul cu Sheriff, iar joi londonezii se vor duela cu campioana Moldovei în grupele Ligi Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑