Luptătorii moldoveni au cucerit două medalii la Mondialul de Arte Marţiale Mixte (VIDEO)



023 октября 2013

 

Luptătorii moldoveni au cucerit două medalii de bronz la Campionatul Mondial de arte marţiale mixte, care s-a desfăşurat în Sankt-Petersburg. Lotul naţional al Moldovei s-a clasat pe locul şase în clasamentul general pe echipe.

La primul Campionat Mondial de arte marţiale mixte, moldoveanul Victor Bargan a câştigat medalia de bronz la categoria de până la 93 kilograme. Grigore Panfilii, care a evoluat la categoria de 77 kilogram, la fel s-a clasat pe locul trei.

"Această medalie este rezultatul muncii mele încă din copilărie", susţine luptătorul Grigore Panfilii.

Nici de această dată, lotul naţional de arte marţiale mixte nu a avut parte de suport financiar din partea Ministerului Tineretului şi Sportului. O mare parte din cheltuieli au fost suportate de clubul de fotbal Veris, acolo unde antrenorul lotului naţional de arte marţiale mixte, Ion Gheorghiu, este prim-vicepreşedinte.

"Acesta a fost primul pas spre proiectul mare Veris. Clubul ne-a oferit complexul sportiv pentru pregătiri şi cantonamente şi vedeţi că acest lucru ne-a ajutat să obţinem rezultate", susţine antrenorul lotul naţional Ion Gheorghiu.

La Campionatul Mondial din Sankt-Petersburg au participat sportivi din 35 de ţări, iar Moldova a fost reprezentată de şase luptători.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑