Echipa ideală din UEFA Champions League: Messi și Ronaldo au marcat, dar nu sunt în formație!



123 октября 2014

**VIDEO** Echipa ideală din UEFA Champions League: Messi și Ronaldo au marcat, dar nu sunt în formație!

Spectacol total în etapa a treia din UEFA Champions League! Goluri superbe, ratări incredibile și meciuri excelente au avut loc în cea mai importantă competiție europeană.

Surprinzător, din echipa ideală alcătuită de UEFA lipsesc tocmai Leo Messi și Cristiano Ronaldo, deși ambii au avut prestații bune, reușind să marcheze împotriva celor de la Ajax (VIDEO ȘI DETALII AICI), respectiv Liverpool (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Totuși, Real Madrid se poate lăuda cu Marcelo și Benzema, ultimul izbutind și un gol, în timp ce Barcelona nu are niciun jucător în cea mai bună formație a etapei.

Golgheter în UEFA Champions League, Luiz Adriano nu putea lipsi din echipă după cele 5 goluri cu BATE Borisov (VIDEO ȘI DETALII AICI), alături de alte nume importante, precum Marco Reus (autorul unui gol superb cu Galatasaray - VIDEO ȘI DETALII AICI), Arjen Robben sau Eden Hazard.

În poarta echipei ideale este portarul spaniol al lui Olympiakos, Roberto, care a contribuit din plin la victoria neașteptată a grecilor cu Juventus, scor 1-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Echipa ideală din UCL: Roberto (Olympiakos) - Donati (Leverkusen), D. Luiz (Chelsea), Suchy (Basel), Marcelo (Real) - Hazard (Chelsea), Koke (Atletico), Reus (Dortmund) - Robben (Bayern), L. Adriano (Șahtior), Benzema (Real)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 23:20 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑