HCM Baia Mare - Larvik 29-31. Pas fals la primul meci acasă al maramureșencelor în Liga Campionilor



023 октября 2015

 

 

HCM Baia Mare nu şi-a putut răsplăti fanii cu un rezultat pozitiv la primul meci de acasă în grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Aurelian Roşca a cedat la două goluri în faţa norvegiencelor de la Larvik.

HCM Baia Mare a suferit prima înfrângere în grupa A din Liga Campionilor. După un start de meci cu un joc consistent şi în care au condus cu trei goluri, maramureşencele au ratat câteva ocazii mari de a se distanţa. Cu 11 goluri marcate împreună, gemenele Mork au fost de neoprit în prima repriză, iar Larvik a preluat controlul.

La pauză a fost 19-14 pentru campioana Norvegiei, care a menţinut o diferenţă constantă de cinci goluri şi în actul secund. Pe final, HCM Baia Mare s-a apropiat la două goluri, însă Larvik s-a impus cu 31-29. Cea mai bună handbalistă din lume în 2009, Allison Pineau, a fost vedeta băimărencelor, cu opt goluri, în timp ce Nora şi Thea Mork au încheiat partida cu nouă reuşite fiecare pentru oaspete.

„Ultimul sfert de oră din prima repriză, acolo am greșit enorm de mult, după ce am avut un început bun în primul sfert de oră. După care au intervenit ratări, a intervenit o lipsă de concentrare și parcă ne-a lipsit prospețimea fizică și luciditatea tactică”, a declarat Ioan Băban, directorul tehnic al echipei din Baia Mare.

Următorul meci al vicecampioanei României va avea loc pe teren propriu, contra lui Rostov-Don, vinerea viitoare, în direct la Digi Sport 1, de la ora 18:00.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑