Două jucătoare rusoaice își dispută finala turneului Kremlin Cup, de la Moscova



023 октября 2015

**Două jucătoare rusoaice își dispută finala turneului Kremlin Cup,** de la Moscova

Două jucătoare din Rusia îşi vor disputa finala de la Kremlin Cup. Anastasia Pavlyuchenkova o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova astăzi, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 2.

Anastasia Pavlyuchenkova își apără titlul la Kremlin Cup. Numărul 31 WTA a reușit să se impună, în semifinale, în fața revelației competiției, Daria Kasatkina. Tânăra de 18 ani i-a pus mari probleme conaționalei sale. A câștigat cu 6-2 primul set și a condus cu 2-0 în actul secund.

A urmat o revenire impresionantă a adversarei. Pavlyuchenkova și-a trecut în cont opt game-uri consecutive și a încheiat disputa cu 2-6, 6-2 și 6-4. Pavlyuchenkova are o serie de 19 succese indoor și o va întâlni, în finală, pe Svetlana Kuznetsova.

Fostul număr doi mondial s-a impus în minimum de seturi în disputa cu Lesia Tsurenko. Și-a adjudecat cu 6-2 primul act, dar ucraineanca i-a dat emoții. A preluat inițiativa și a condus cu 3-0. Kuznetsova și-a revenit la timp, a câștigat cu 6-4 și se îndreaptă spre ridicarea celui de-al 15-lea trofeu din carieră.

Finala dintre Pavlyuchenkova și Kuznetsova este sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13:00, în direct de Digi Sport 2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑