EXCLUSIV Reacția lui Andrei Preda, portarul lui FC Universitatea Craiova, după suspendarea de 16 etape



 

**EXCLUSIV** Reacția lui Andrei Preda, portarul lui FC Universitatea Craiova, după suspendarea de 16 etape

FC Universitatea Craiova a primit o lovitură grea, deși suporterii așteptau ca lucrurile să intre pe făgașul normal, după venirea lui Marin Condescu în postura de manager general.

După ce s-a luat la bătaie cu Mihaiță Pleșan și Silvian Cristescu înaintea derby-ului din retur dintre FC Universitatea Craiova și CS U Craiova, portarul Andrei Preda, zis și "Gogoașă", a primit o sancțiune aspră și nu va mai putea evolua în acest sezon.

"Am aflat de suspendare şi normal că nu-mi convine. Sunt şi surprins pentru că din ce ştiu nici Pleşan, nici Cristescu, nu au făcut memorii. Înseamnă că Poliţia Comunitară e cea care m-a reclamat, iar tot cei de acolo mi-au dat și amendă 9.000 de lei. Dar tot ce contează în acest moment este că a venit domnul Condescu, de acum va fi linişte. Am să fac apel, dar dacă pedeapsa nu va fi redusă, atunci îmi rămâne să mă pregătesc deja de Liga 1", a spus Preda, în exclusivitate pentru digisport.ro.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Preda a fost mereu rezerva veteranului Dumitru Hotoboc, în acest sezon al ligii secunde. El nu a jucat niciun meci în acest sezon, după ce a venit de la Rapid Suceava, club unde a bifat 14 partide, în ediția de campionat 2012-2013.

VIDEO Detalii ale scandalului dintre Preda și Pleșan


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑