Real Madrid a plătit 5 milioane de euro pentru starul naționalei U17 din Uruguay



 

**VIDEO** Real Madrid a plătit 5 milioane de euro pentru starul naționalei U17 din Uruguay

Chiar în ziua în care devenea noua vicecampioană a Spaniei, Real Madrid l-a cumpărat pe Federico Valverde, starul echipei naționale U17 a Uruguayului.

Valverde (17 ani pe 22 iulie) i-a costat 5 milioane de euro pe madrileni, care au reușit să aducă un nou tânăr de mare perspectivă, după Martin Odegaard, care sâmbătă a devenit cel mai tânăr fotbalist care joacă în La Liga în tricoul albilor.

Mijlocașul ofensiv este prezentat ca un jucător foarte tehnic și vine de la Penarol, acolo unde a jucat cu Marcelo Zalayeta, fostul fotbalist al lui Juventus Torino, acum în vârstă de 36 de ani. E primul jucător care ajunge de la Penarol la Real Madrid.

Sud-americanul a ajuns la Madrid încă de săptămâna trecută, când a efectuat vizita medicală și a asistat din tribune la meciul cu Juventus, din returul semifinalelor UEFA Champions League.

Federico Valverde a semnat cu madrilenii, dar va veni la Real vara viitoare. În iulie 2016, va împlini 18 ani și va în Spania, potrivit publicației As.

24 de meciuri și 11 goluri are Federico Valverde în echipa U17 a Uruguayului. Mai are 25 de apariții și 7 reușite în reprezentativa U15 și două meciuri și două goluri la U18

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑