Baia Mare mizează pe public, pentru a întoarce soarta finalei cu CSM: "Publicul e al optulea jucător"



 

**VIDEO** Baia Mare mizează pe public, pentru a întoarce soarta finalei cu CSM:

Jucătoarele de la HCM Baia Mare cred că pot întoarce soarta finalei cu CSM Bucureşti, după eşecul la limită suferit în Capitală.

Echipa antrenată de Tone Tiselj va disputa în faţa propriilor fani următoarea partida, pe care trebuie să o câştige pentru a spera la al doilea titlu la rând.

O victorie a maramureşencelor ar împinge disputa în meci decisiv, care ar urma să se joace tot la Baia Mare. Portarul Paula Ungureanu speră ca fanii să susţină necondiţionat echipa la intalnirea transmisa ÎN DIRECT de Digi Sport 2, marţi, de la 18:30.

Paula Ungureanu, portarul lui HCM Baia Mare, a declarat: "Întotdeauna, la noi acasă, publicul a fost ca al optulea jucător și va conta enorm. În momentul de față, eu consider că încă sunt șanse egale, 50-50". Tone Tiselj, antrenorul de la HCM Baia Mare, a subliniat: "Încă suntem în formă şi ne luptăm cu o echipă puternică a celor de la CSM, care şi-a creat una dintre cele mai bune echipe din Europa în acest moment".

În Capitală, jucătoarele de la HCM Baia Mare s-au lovit de rezistenţa unuia dintre cei mai în formă portari din Liga Naţională.

Brazilianca Mayssa Pessoa a făcut minuni în faţa maramureşencelor. Mette Klit, antrenor la CSM Bucureşti, a declarat: "A fost un meci foarte bun, dar vom vedea din nou jocul şi sunt sigură că Mayssa este perfecţionistă, ca şi mine. Sunt sigură că vom găsi câteva goluri pe care şi-ar fi dorit să le evite".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑