Încă o absență pentru Barça. Alves poate lipsi o lună. Lista indisponibililor lui Luis Enrique, tot mai lungă



024 августа 2015

 

**VIDEO** Încă o absență pentru Barça. Alves poate lipsi o lună. Lista indisponibililor lui Luis Enrique, tot mai lungă

Victoria chinuită a Barcelonei în fața lui Athletic Bilbao, cu 1-0, ar putea avea un preț ridicat pentru Barcelona. Catalanii ar putea pierde un nou jucător important din lot, după ce Dani Alves s-a accidentat în startul partidei de pe Nuevo San Mames, fiind înlocuit în minutul 19 cu Sergi Roberto.

Primele estimări ale medicilor Barcelonei par să indice o ruptură la mușchii aductori ai piciorului stâng. Mai multe analize medicale urmează a fi efectuate, însă, astăzi, luni, 24 august. Dacă primele temeri se confirmă, Alves va lipsi aproximativ o lună de pe teren și se va adăuga, la următoarele partide, pe o listă tot mai lungă de indisponibili în lotul lui Luis Enrique. Meciurile cu Malaga, Atletico și Celta Vigo, din campionat, respectiv debutul în UEFA Champions League, ar urma să fie partidele pe care brazilianul le-ar putea rata.

Sergio Busquets, accidentat și el duminică seară de Aduriz, pare să aibă doar o întindere, astfel că în cazul său Luis Enrique poate răsufla ușurat. În cel mai rău caz, Busquets va rata doar meciul cu Malaga, de etapa viitoare, dar și în cazul său mai multe se vor ști doar după analizele medicale de astăzi.

Jucătorii pe care i-ar putea avea Luis Enrique indisponibili pentru meciul cu Malaga, de sâmbătă, 29 august, de la ora 21:30, partidă transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro:

Neymar (accidentat)
Adriano (accidentat)
Douglas (accidentat)
Dani Alves (accidentat)
Busquets (accidentat)
Pique (suspendat)

Vezi mai jos accidentarea lui Dani Alves:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑