Olympique Marseille - Bordeaux 3-1. Trupa lui Bielsa a rămas pe primul loc în Ligue 1



 

**VIDEO** Olympique Marseille - Bordeaux 3-1. Trupa lui Bielsa a rămas pe primul loc în Ligue 1

Olympique Marseille a rămas lider în Ligue 1, după victoria cu 3-1 în faţa lui Bordeaux. Venită după eşecul din derby-ul cu PSG, trupa lui Bielsa şi-a arătat slăbiciunile în debutul meciului de pe "Stade Velodrome".

Thomas Toure a ratat deschiderea scorului în minutul şase. OM a ripostat cu zece minute înainte de pauză prin Gignac, dar şutul a fost parat de Carrasso.

Marseille a început furibund repriza secundă şi a avut două ocazii mari în acelaşi minut 51. Bara s-a opus la lovitura de cap a lui Aloe, apoi portarul oaspeţilor a intervenit în fata lui Lemina.

În plină dominare a gazdelor, Bordeaux a lovit pe contraatac prin acelaşi Toure, care şi-a trecut în cont al doilea gol al sezonului (55). Bucuria echipei lui Willy Sagnol a durat cinci minute: gazdele au egalat în minutul 60 prin Lemina, care a finalizat centrarea lui Payet.

Olympique a fost salvată încă o dată de golgheterul Andre-Pierre Gignac, care a punctat pentru a 11-a oară în acest sezon, după o nouă pasă decisivă a lui Payet. Ultimul cuvânt l-a avut Michy Batshuayi, care a închis tabela la 3-1, cu prima sa reuşită în fotbalul francez (89).

></p><p><strong>Olympique Marseille (4-2-3-1):</strong> Mandanda - Dja Djedje, Aloe, Fanni, Mendy - Lemina, Imbula - Thauvin (Omrani), Payet, Barrada (Batshuayi) - Gignac</p><p><strong>Antrenor:</strong> Marcelo Bielsa</p><p><strong>Bordeaux (3-5-2):</strong> Carasso - Yambere (Sane), Planus (Traore), Pallois - Mariano, Plasil, Sertic, Poundje - Khazri (Rolan), Toure, Maurice-Belay</p><p><strong>Antrenor:</strong> Willy Sagnol</p><p style=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑