Viorel Moldovan a primit un singur salariu în 4 luni la Rapid



 

**VIDEO** Viorel Moldovan a primit un singur salariu în 4 luni la Rapid

Dacă fotbaliștii de la Rapid au încasat un salariu înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, ca să renunțe la grevă și să reia pregătirile, situația antrenorului Viorel Moldovan rămâne în ceață.

Patru luni a împlinit fostul atacant de la preluarea băncii tehnice din Giulești, timp în care le-a cumpărat jucătorilor ghete (VIDEO și DETALII AICI) și le-a oferit prime pentru rezultatele obținute, însă el a rămas neplătit. Moldovan recunoaște că a încasat un singur salariu de când a venit la Rapid, dar și că și-a premiat elevii din propriul buzunar.

"Am adus și eu bani de acasă, am făcut acest gest. Așa am considerat, la vremea respectivă, fiindcă era o situație delicată. Trebuia să îi ajut pe băieți, fiindcă meritau. Am primit și eu un salariu, de când am venit la Rapid, dar ăsta este ultimul lucru la care mă gândesc. Primul este să salvăm corabia și să găsim echilibru financiar, să ne facem treaba și să revenim în Liga 1.", a declarat Viorel Moldovan, la finalul primului antrenament al Rapidului în Antalya.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑