Efes a învins în ultima secundă, printr-un coș reușit de sub propriul panou



 

**VIDEO** Efes a învins în ultima secundă, printr-un coș reușit de sub propriul panou

Partida dintre Anadolu Efes și Emporio Armani Milano s-a terminat cu victoria gazdelor după un final nebun. Veteranul Zoran Planinic a marcat coșul decisiv chiar în ultima secundă a întâlnirii.

Cu doar 3 secunde de joc rămase și cu două puncte avans (58-60), jucătorii de la Emporio Armani Milano beneficiau de o aruncare liberă și părea că nimic nu-i mai poate priva de încă o victorie în grupele principale ale Euroligii masculine de baschet.

Keit Langford a ratat însă de la linia de libere și mingea a fost recuperată de veteranul gazdelor, Zoran Planinic. Croatul n-a stat prea mult pe gânduri și a aruncat spre panoul advers, marcând coșul primei victorii a turcilor în grupele principale ale celei mai tari competiții intercluburi din baschetul european - 61-60.

În vârstă de 31 de ani, internaționalul croat nu e la prima reușită de acest gen. Pe 9 noiembrie 2005, când evolua în NBA pentru New Jersey Nets, Planinic a reușit un coș asemănător în finalul sfertului trei al disputei cu Utah Jazz (VIDEO AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑