Daniel Pancu nu mai vrea să fie vreodată căpitan la Rapid: “M-am simțit cumva umilit”



025 февраля 2015

 

**VIDEO** Daniel Pancu nu mai vrea să fie vreodată căpitan la Rapid: “M-am simțit cumva umilit”

Daniel Pancu a fost căpitanul Rapidului în turul campionatului, dar în prima etapă din retur, în victoria din Ghencea, 1-0, cu Steaua, banderola a purtat-o Cristi Săpunaru. Veteranul în vârstă de 37 de ani din Giulești a vorbit despre această situație la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, și nu s-a ferit să recunoască faptul că nu se aștepta să piardă banderola.

Invitat în studio și întrebat dacă l-a derajat faptul că Săpunaru a fost căpitan, Pancu a răspuns franc: “M-a deranjat în pregătire. A fost un șoc. M-am simțit cumva umilit. A fost decizia antrenorului, apoi am avut o discuție, pentru că pleacse de la o idee preconcepută în ceea ce mă privește pe mine. Dar acum nu se mai schimbă nimic, nici nu voi mai purta banderola, dacă nu e Cristi. Nu mai sunt căpitan, nicio problemă, îmi cunosc foarte bine rolul în echipă, mai ales în echipa asta a Rapidului.

Atunci a fost un șoc pentru mine, am fost foarte supărat. În Grecia am fost căpitan la primul meci, apoi mi-a luat-o în pregătire în Turcia. Discuția a fost foarte calmă. Până la urmă sunt jucător profesionist și antrenorul, are, n-are dreptate, are dreptate. Pe undeva era normal cum a gândit, dar că trebuie să demonstrez că s-a înșelat, asta e alt lucru. Gândise să fie căpitan cineva care va juca mai mult. Ultima problemă care va fi e cea a banderolei.”

În contextul în care Pancu spune că nu mai vrea să fie căpitanul Rapidului, iar Cristi Săpunaru e suspendat etapa viitoare, cu Viitorul, cel mai probabil banderola va fi purtată de Daniel Niculae.

Rapid – Viitorul se joacă luni, 2 martie, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑