Naționala, sanctuar pentru tricolori. "E echipa românilor, atmosfera e bună, ca de fiecare dată"



 

**VIDEO** Naționala, sanctuar pentru tricolori.

Naţionala este remediul perfect pentru jucătorii care vin cu moralul scăzut de la echipele de club. Chipciu şi Maxim spun că se simt mai bine alături de tricolori decât la Steaua şi Stuttgart.

Alex Chipciu nu traversează cea mai bună perioadă la Steaua, pentru care a înscris doar o dată în 2015. La rândul lui, Maxim poate avea un rol mai important la naţională decât la Stuttgart. Mijlocaşul a marcat și a pasat decisiv în ultima partidă din Bundesliga, unde a fost inclus în echipa etapei, dar este, de cele mai multe ori, lăsat în afara lotului.

"La Steaua m-am obișnuit să fiu tratat în toate felurile pe toate stadioanele. Echipa națională e echipa românilor și vor veni să o încurajeze, nu cred ca va conta că va juca un stelist.", a declarat Alexandru Chipciu.

"E o atmosferă foarte bună, ca de fiecare dată, probabil și din cauza asta s-au obținut rezultate bune din ultima perioadă. Eu oricum eram pozitiv, în ciuda situației nefaste de la echipa de club. Nu am de ales, trebuie să rămân pozitiv, să mă antrenez foarte bine, sunt plătit pentru lucrul acesta. Este meseria mea, pe care o fac cu foarte mare plăcere și lucrul pe care știu să îl fac cel mai bine.", a spus și Alexandru Maxim.

Meciul România - Insulele Feroe, din preliminariile Euro-2016, se joacă duminică, la ora 19:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Fazele VIDEO vor fi pe digisport.ro şi m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑