CS U Craiova are nevoie de un conducător de joc, iar Cârțu și Săndoi și-au stabilit ținta pentru sezonul viitor



 

CS U Craiova **are nevoie de un conducător de joc,** iar Cârțu și Săndoi și-au stabilit ținta pentru sezonul viitor

Steaua nu este singura echipă din Liga 1 care a tratat sau tratează transferul mijlocașului portughez Filipe Teixeira (34 de ani). Pe fir a intrat și CS Universitatea Craiova, care vrea să acopere un post deficitar cu fotbalistul Petrolului, care la vară va deveni liber de contract.

Într-un interviu acordat Oltenia 3TV, Sorin Cârțu și-a declarat admirația pentru play-maker-ul lusitan: "Ca să intrăm în play-off sau mai mult, este nevoie să păstrăm aproape toţi jucătorii actuali şi să mai aducem patru jucători de valoare, unii care să-şi merite fiecare centimă pe care o încasează. Dacă vrei mai mult ai nevoie de jucători care ies din tipar", a spus antrenorul Craiovei, care s-a referit la Teixeira ca la "un jucător de mare calitate".

”Filipe Teixeira e un jucător interesant, mie-mi place foarte mult, nu ştiu posibilităţile, oricând poate fi o soluţie pentru noi, chiar la vârsta pe care o are. Îşi pune amprenta pe joc, e muncitor, ştie cu ea... Are toate calităţile”, spunea Cârţu, antrenorul echipei CS U Craiova, pe 10 decembrie 2014, pentru Digi24.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

În Craiova se știe despre faptul că CS U a discutat din iarnă cu Teixeira, intrat în ultimele 6 luni de contract. Șefii ar fi dispuși să-l plătească pe acesta cu circa 10.000 euro lunar, adică salariul pe care-l încasează în acest moment argentinianul Pablo Brandan. Sud-americanul ar putea însă să-și prelungească angajamentul cu CS U Craiova până în 2017.

Teixeira a rămas cel mai important om din angrenajul Petrolului, reușind să marcheze patru goluri în retur, toate decisive. În acest sezon, el are 27 de meciuri în toate competițiile. În acest moment, Craiova nu are în lot un fotbalist de profil asemănător cu cel al lui Teixeira.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑