Alex Bourceanu e criticat dur de un fost căpitan din Ghencea: “Steaua l-a făcut fotbalist! Nu e profesionist!”



 

**VIDEO** Alex Bourceanu e criticat dur de un fost căpitan din Ghencea: “Steaua l-a făcut fotbalist! Nu e profesionist!”

Returul Ligii 1 a adus foarte multe tensiuni la Steaua, parcursul oscilant din primele șase etape, problema identității, după pierderea siglei, dar și refuzul suporterilor de a mai susține echipa generând mai multe situații delicate. Bourceanu a refuzat să mai joace pentru campioană, iar Tănase a avut o reacție foarte urâtă la adresa unui grup de fani, scuipând spre ei. Un fost căpitan din Ghencea nu se sfiește să critice atitudinile celor doi.

Marius Baciu a cucerit două titluri de campion și o Cupă cu Steaua și a purtat mai multe sezoane banderola de căpitan, în cei șase ani cât a evoluat în Ghencea. De aceea nu înțelege atitudinile fostului căpitan, Bourceanu, și a actualului, Cristi Tănase.

“A ajuns unde a ajuns datorită Stelei. Nu e profesionist. Steaua i-a întins o mână de ajutor, dar el nu a arătat absolut nimic. A jignit antrenorul, care a acceptat să vină un jucător... Să și ajute Steaua, pentru că a plecat din postura de căpitan. Nu e de acceptat după părerea mea, pentru că el dacă vrea să ajute Steaua, trebuie să lase capul plecat și să joace pentru Steaua, pentru că Steaua l-a făcut fotbalist. Costel impune respect prin comportare.” a spus Baciu referitor la decizia lui Bourceanu de a nu mai juca, pentru că nu se simte în stare.

Cât despre Tănase, care a scuipat spre fani, Baciu crede că nu e o atitudine normală pentru un căpitan: “După gestul pe care l-a făcut și din ce am discutat, clar că e o tensiune la Steaua. Rezultatele sunt așteptate și Tănase știe ce înseamnă Steaua. Și nu are voie să facă un asemenea gest. Suporterii trebuie să fie respectați chiar dacă înjură. Suporterul e pretențios. Și Tănase trebuie să demonstreze și să scoată echipa, când e foarte greu.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑