Sharapova și Serena Williams s-au calificat fără emoții în turul doi la Wimbledon



 

**VIDEO** Sharapova și Serena Williams s-au calificat fără emoții în turul doi la Wimbledon

Maria Sharapova a avut un debut de vis în ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. Jucătoarea din Rusia a pierdut un singur game în meciul din primul tur, cu Samantha Murray. O calificare facilă a obţinut şi Serena Williams, într-o dispută cu Anna Tatishvili. În schimb, Jelena Jankovic şi Sara Errani au fost eliminate.

Început perfect pentru Maria Sharapova la Wimbledon. În direct la Digi Sport, jucătoarea din Rusia a excelat, la chiar primul meci disputat de ea după finala cu Simona Halep, de la Roland Garros.

La 10 ani după singurul succes realizat în turneul de Mare Șalem din capitala Angliei, Sharapova a fost fără greșeală. A dominat de la un capăt la altul meciul cu Samantha Murray, beneficiara a unui wild card. În mai puțin de o oră, favorita numărul 5 s-a impus clar, cu 6-1, 6-0.

Un meci la fel de uşor a avut şi principala favorită, Serena Williams. Campioana din 2002, 2003, 2009, 2010 şi 2012 nu i-a dat nicio şansă Annei Tatishvili. Williams a câştigat cu 6-1 primul set, pentru ca pe al doilea să-l încheie la 2.

Surpriza a realizat-o Caroline Garcia. Jucătoarea din Franța a eliminat-o pe Sara Errani. Cotată cu șansa a 14-a la câștigarea trofeului, Errani a câștigat cu 6-2 primul set, dar s-a văzut învinsă la tie-break în actul secund. În decisiv, Garcia a condus cu un nesperat 4-0 și, chiar dacă sportiva din Italia s-a apropiat, nu a mai putut scăpa victoria.  A 46-a jucătoare din ierarhia mondiala și-a făcut astfel loc în turul secund.

Şi Jelena Jankovic a părăsit competiţia la finalul primului meci de la această ediţie. A fost de nerecunoscut în confruntarea cu Kaia Kanepi. A șaptea favorită a fost depăşită clar: jucătoarea din Estonia a ieşit victorioasă, cu 6-3, 6-2 şi a trimis-o acasă pe adversara clasată cu 34 de poziţii mai sus.

Eugenie Bouchard a început cu dreptul. Numărul 13 WTA a trecut în două seturi de Daniela Hantuchova, 7-5, 7-5. Jucătoarea din Canada rămâne în concurs și va juca în turul următor cu Silvia Soler Espinosa.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑