Steliștii au stabilit strategia în privința lui Latovlevici. ”S-au învățat de la Tătărușanu”



 

**VIDEO** Steliștii au stabilit strategia în privința lui Latovlevici. ”S-au învățat de la Tătărușanu”

Tătărușanu și Pintilii nu vor fi singurii fotbaliști importanți care au plecat de la Steaua în această vară. Îi va urma și Latovlevici.

Steaua se află deja în plină pregătire de vară, a disputat deja și un prim amical (DETALII AICI), dar Costel Gâlcă nu știe exact cu ce jucători va ataca viitorul sezon intern. Și asta din cauza faptului că din lotul campionilor va mai pleca sigur cel puțin un jucător.

Unul dintre aceștia este Iasmin Latovlevici. Fundașul stânga al Stelei va intra în ultimul an de contract cu gruparea din Ghencea și din ianuarie 2015 va putea semna cu orice club.


Pentru a preîntâmpina un nou caz Tătărușanu, șefii Stelei l-au convins pe ”Lato” să mai stea în Ghencea până în august, adică până după tururile preliminare ale UEFA Champions League, la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu Vlad Chiricheș. Steliștii își doresc o nouă calificare în grupele UCL iar Latovlevici este considerat un fotbalist de bază.

Tocmai de aceea, în amicalul contra elvețienilor de la Chiasso, Gâlcă a început să-l testeze pe Toșca ca fundaș stânga, acesta având șanse mari de a-i succeda lui Latovlevici în garnitura campionilor.

”Transferul lui Latovlevici se va realiza după preliminariile Champions League, pentru că aceasta a fost strategia celor de la Steaua. Este un moment bun acum să-l dea, pentru că astfel riscă să pățească la fel ca la Tătărușanu, care a plecat liber de contract”, a spus Bogdan Mara, invitat fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Latovlevici nu duce lipsă de oferte. După ce Dinamo Zagreb și-a arătat disponibilitatea de a-l transfera (DETALII AICI), presa engleză a vorbit și despre un interes pentru internaționalul român din partea celor de la Chelsea (DETALII AICI)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑