Statistic, Simeone este cel mai de succes antrenor al lui Atletico. Peste Zamora și Aragones!



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Statistic, Simeone este cel mai de succes antrenor al lui Atletico. Peste Zamora și Aragones!

Atletico Madrid are doar motive de bucurie, după succesul cu 1-0 de miercuri, pe terenul Almeriei (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), care a apropiat-o pe campioana Spaniei la două puncte de liderul FC Barcelona.

A fost, totodată, victoria cu numărul 100 pentru Diego Simeone pe banca lui Atletico în toate competițiile, la cel de-al 156-lea joc. Aflat în tribune, ispășindu-și suspendarea dictată după ce l-a lovit cu palma pe ceafă pe arbitrul de rezervă la meciul cu Real Madrid, din returul Supercupei Spaniei (VIDEO și DETALII AICI), Simeone a savurat succesul adus de golul lui Miranda, marcat după o nouă fază fixă..

Instalat în funcția de antrenor în decembrie 2011, Simeone a obținut prima victorie pe 15 ianuarie 2012, contra lui Villarreal (3-0).

Dintre antrenorii care au mai trecut pe la gruparea madrilenă, doar Ricardo Zamora și Luis Aragones au mai atins această barieră. Simeone a reușit, totuși, să ajungă cel mai rapid la 100 de victorii, având nevoie de numai 156 de meciuri. Prin comparație, lui Zamora i-au trebuit 192, iar lui Aragones 206.

2 ani și 8 zile (739 de zile) au trecut de la prima victorie până la cea cu numărul 100 pentru Diego Simeone pe banca lui Atletico Madrid.

În etapa următoare, Atletico primește vizita andaluzilor de la FC Sevilla. Meciul se joacă sâmbtă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑