Di Maria, după primul gol la PSG: "Puteam ajunge aici de anul trecut, mă uitam mereu dacă numărul 11 e liber"



025 сентября 2015

 

**Di Maria, după primul gol la PSG:**

VIDEO PSG - Guingamp 3-0. Angel Di Maria a marcat miercuri primul său gol oficial pentru Paris Saint-Germain, în victoria de pe teren propriu cu Guingamp și a dezvăluit că a fost foarte aproape să ajungă pe Parc des Princes încă de anul trecut.

Francezii l-au dorit și în 2014, dar neplăcerile cauzate de regulile impuse de UEFA în privința fair-play-ului financiar i-au împiedicat să concureze cu Manchester United. Argentinianul a fost atât de aproape de transfer în 2014, încât verifica des dacă tricoul cu numărul 11 este liber. În cele din urmă, a ajuns la United, pentru 75 de milioane de euro, dar nu a confirmat și a plecat după numai un an, tocmai la PSG.

63 de milioane de euro a plătit în această vară campioana din Ligue 1 din ultimii 3 ani pentru a-l aduce pe Angel Di Maria (27 de ani).

"Am fost aproape de club în 2014, înainte să semnez cu Manchester United. Aproape semnasem. Îmi amintesc că mă uitam des pe internet, ca să văd dacă numărul 11 era liber. Transferul nu s-a rezolvat atunci. În acest an, numărul 11 era liber, asta a fost soarta și sunt bucuros să îl port.", a declarat Angel Di Maria, potrivit beIN Sport.

În urmă cu un an, pe când juca la Manchester United, Di Maria vorbea despre motivul pentru care transferul său de la Real Madrid la PSG nu s-a realizat: "Cred că PSG avea probleme cu banii și nu putea cumpăra jucători. Cred că acesta e principalul motiv pentru care nu am ajuns acolo".

223 de minute a jucat Di Maria înainte de a marca primul gol într-un meci oficial pentru PSG.

Sursa foto: psg.fr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑