Veste proastă despre Michael Schumacher. Cum îl descriu cei care l-au vizitat recent în Elveţia



025 сентября 2015
Foto: channel4.com

Fanii legendarului Michael Schumacher continuă se speră într-o revenire miraculoasă a germanului, la 21 de luni după accidentul suferit la ski în urma căruia a rămas paralizat într-un scaun cu rotile. Veştile venite, însă, zilele trecute de la reşedinţa elveţiană a fostului pilot de Formula 1 sunt proaste, scrie prosport.ro.

La un an după ieşirea din comă, starea lui Schumacher nu se îmbunătăţeşte.

Cotidianul britanic Daily Express a publicat declaraţiile unui apropiat al familiei care susţine că, în ciuda îngrijirilor primite din partea unei echipe formate din 15 doctori şi asistente, Schumacher este "în continuare imobilizat, nu merge, nu vorbeşte şi are o conştiinţă foarte limitată în privinţa lucrurilor care-l înconjoară".

Apropiatul a dezvăluit că, în acest moment, germanul care a câştigat 7 titluri mondiale în Formula 1 cântăreşte "doar 45 de kilograme, cu 25 mai puţin decât avea în momentul accidentului. Progresul este dureros de lent. Nu se vede niciun miracol la orizont", a declarat sursa citată de Daily Express.

Jurnaliştii britanici susţin că familia lui Schumacher are din ce în ce mai puţin speranţe într-o revenire completă a fostului pilot.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑