Tade, încă un meci fără gol. Duckadam nici nu concepea ca francezul să nu înscrie măcar de două ori la Cluj



025 сентября 2015

 

**Tade, încă un meci fără gol.** Duckadam nici nu concepea ca francezul să nu înscrie măcar de două ori la Cluj

Steaua s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, ca urmare a victoriei pe care a obținut-o la Cluj, dar după un meci în care nu a convins deloc.

Golul victoriei a fost reușit de Tahar, care a avut ceva șansă la devierea lui Cândea, în minutul 81 al întâlnirii de pe ”Cluj Arena”. În schimb, pentru Gregory Tade, golgheterul ediției trecute de campionat, a mai fost un meci în plus fără a-și trece numele pe lista marcatorilor.

Atacantul francez a marcat doar două goluri de când a venit la Steaua, ambele din penalty. Cu AS Trencin, scor 2-3, în preliminariile UEFA Champions League și cu CS Universitatea Craiova, în deplasare, scor 1-2, în Liga 1.

De la partida disputată pe ”Extensiv”, la 23 august, Tade nu a mai găsit drumul spre gol, deși a primit mai multe șanse din partea lui Mirel Rădoi. Inclusiv la meciul cu puștii celor de la U Cluj, directorul tehnic al campioanei a mizat pe francez gândindu-se că această partidă de Cupă a României reprezintă o foarte bună oportunitate pentru el de a marca și de a trece peste pasa neagră în care se află.

Înainte de meci, invitat în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, se aștepta la un altfel de deznodământ al întâlnirii de pe ”Cluj Arena”.

La un moment dat, moderatorul emisiunii, Radu Moraru, i-a adresat mai multe întrebări-fulger fostului mare portar, la care acesta a fost rugat să răspundă pe măsură. Iată cum a decurs dialogul:

Are voie Steaua să câștige la mai puțin de 3 goluri?

Nu.

Are voie Tade să nu dea gol?

Și un gol e prea puțin pentru el.

Are voie Cojocaru să ia gol?

Normal nu, dar se poate întâmpla.

Are voie Chipciu să nu dea gol în seara asta?

Eu vreau să văd un joc bun al lui Chipciu. Să nu dea gol, să dea două pase de gol pentru Tade și două pentru Adi Popa și asta pentru mine înseamnă un joc bun din punctul meu de vedere

Are voie să facă un joc prost Breeveld în seara asta?

Nu.

După meci, Tade a fost apărat de către Nicolae Dică, antrenorul secund al campioanei.

”El nu a reușit să marcheze nici în acest meci, dar din punct de vedere tactic a jucat foarte bine. A avut atitudine, la fiecare meci, cum știți și voi, își dorește foarte mult să marcheze și el pentru că este atacant.

Dar sper să vină cât mai repede acel joc în care să marcheze și să de descătușeze și să înscrie apoi cât mai multe goluri”, a spus Dică la conferința de presă de după întâlnirea de la Cluj. 

”Tade este un atacant foarte bun, dar care nu este pus în valoare de jocul Stelei. Sigur că ne-am bucura dacă ar reveni la noi, dar nu are rost să vorbim de acest lucru pentru că este jucătorul Stelei” - Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj.

16 meciuri a bifat Tade în tricoul Stelei, în toate competițiile, dar a marcat două goluri.

18 goluri a marcat Tade în sezonul trecut al Ligii 1, în tricoul lui CFR Cluj, fiind golgheterul campionatului

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑