Victorie senzationala a Simonei Halep in primul meci de la Turneul Campioanelor. A invins-o pe Flavia Penneta in 2 seturi



025 октября 2015
 width=
Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o fara drept de apel pe italianca Flavia Pennetta, numarul 8 mondial, in primul meci de la Turneul Campioanelor, in Singapore.

 

LIVE TEXT AICI

Simona Halep (24 ani), principala favorita a competitiei, s-a impus in doua seturi, castigate cu 6-0, 6-3.

 

Simona, care este finalista editiei de anul trecut a Turneului Campioanelor, si-a luat revansa dupa ce Pennetta (33 ani, numarul opt mondial) a invins-o luna trecuta, in semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3, italianca reusind apoi sa castige turneul.

 

Simona Halep a vorbit in Singapore despre grupa dificila cu Sharapova, Pennetta si Radwanska de la Turneul Campioanelor. Halep debuteaza maine dimineata, de la ora 9, contra castigatoarei de la Us Open.

 

"E o grupa grea, dar nu am nimic de pierdut si nici asteptari. Imi doresc doar sa joc cel mai bun tenis al meu.

 

In Romania, lumea imi spune ca trebuie sa castig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fata normala, o jucatoare normala. Am suisuri si coborasuri. Pot castiga un meci important si apoi sa pierd unul mai putin important", a spus Simona Halep la conferinta de la Singapore, potrivit sport.ro.

Pennetta conducea cu 4-1 in confruntarile cu romanca, singura victorie a Simonei fiind consemnata anul acesta, la Miami, in optimi, cu 6-3, 7-5. Pennetta a castigat primul meci, in 2010, in sferturi la Marbella, cu 6-4, 7-6 (4), s-a impus de doua ori in 2013, la Bastad in optimi, cand Halep a abandonat la scorul de 4-6, 7-5, 2-0, si in optimi la US Open, cu 6-2, 7-6 (3), precum si anul acesta, in semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3.

 

Celalalt meci al zilei, de la 13,30 (ora Romaniei), rusoaica Maria sarapova o va intalni pe poloneza Agnieszka Radwanska.


Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑