Levante - Real Sociedad 0-4. Gazdele rămân cu o singură victorie, oaspeții câștigă doar pe teren străin



025 октября 2015

**Levante - Real Sociedad 0-4.** Gazdele rămân cu o singură victorie, oaspeții câștigă doar pe teren străin

Real Sociedad a învins cu 4-0 în deplasare la Levante și a ajuns la a doua victorie în 9 etape în La Liga.

Echipa antrenată de fostul tehnician al lui Manchester United, David Moyes, a ratat prima ocazie a partidei în minutul 5, prin Carlos Vela. Incert inaintea partidei, Vela a deschis scorul însă peste 3 minute, după o pasă foarte buna a lui Agirretxe. Levante putea egala în minutul 24, dar Roger Marti l-a țintit pe portarul Rulli.

Sociedad a făcut 2-0 în minutul 35, prin golgheterul sau Agirretxe, care a marcat al 6-lea său gol din acest campionat. În minutul 40, Zurutuza putea majora scorul, însă lovitura sa de cap a fost parată de Ruben. Aflată pe locul al 18-lea înaintea acestei etape, Levante putea reveni în joc în prelungirile primei reprize, dar bara s-a opus la lovitura de cap a lui Roger Marti.

Golgheter al echipei cu două goluri, Deyverson putea marca în minutul 69, însă a trimis direct în portar. Întors la Sociedad după 2 ani la Real Madrid, Illarramendi și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 80, când a deviat în poartă șutul lui Castro. Fără gol marcat până în această etapă, mexicanul Vela și-a trecut în cont dubla în minutul 80.

Cu o singura victorie în 8 etape, Levante a terminat partida cu un om în minus, după simularea penibilă a lui Deyverson din minutul 90.

Real Sociedad bate cu 4-0 pe Levante și obține prima victorie în Primera Division pe terenul lui Levante. E al doilea succes al lui Sociedad în actualul sezon, după cel cu 3-0 pe terenul Granadei.

Sursa foto: realsociedad.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑