Şahtar vrea să profite de problemele "galacticilor". Declarațiile lui Alexandru Spiridon înainte de meci



 

Real Madrid se află într-o perioadă dificilă, iar Şahtar ar putea profita de problemele "galacticilor". Aceasta este părerea antrenorului secund al echipei din Doneţk, Alexandru Spiridon, înainte de meciul retur de la Lvov cu Real din Liga Campionilor.

Real Madrid a suferit două înfrângeri consecutive în campionatul Spaniei, iar ultima umilinţă a fost în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Barcelona. Antrenorul moldovean al echipei Şahtar Doneţk, Alexandru Spiridon spune că "galacticii" sunt supuşi unei presiuni mari şi ar putea ceda în meciul cu "minerii".

"Sunt două momente. Un moment va fi concentrarea maximă a acestor jucători de talie europeană. Mobilizare completă și ne va fi foarte greu. Sau această criză care este acum la Real am putea să o folosim", a spus antrenorul secund Șahtar, Alexandru Spiridon.

Pentru a obţine calificarea în optimile Ligii Campionilor, Şahtar are nevoie de o minune. Mai întâi, elevii lui Mircea Lucescu trebuie să învingă Real Madrid, iar suedezii de la Malmo să le de-a mână de ajutor şi să se impună în partida cu Paris Saint-Germain.

''Inițial, trebuie să ne gândim întâi să ne calificăm în Europa League. Nu atât de ușor îi va fi lui PSG să bată pe Malmo acolo în Suedia. Este o echipă organizată. Este o echipă care l-a născut pe Zlatan Ibrahimovic. Noi ne vom strădui să facem față. Ne vom strădui să facem jocul nostru. Un fotbal plăcut pentru suporteri. Noi jucăm fotbal. Nu ne apărăm. Cum se zice: ”Nu parcăm autobuzul în fața porții". Jucăm de la egal la egal.

Şahtar se află pe locul trei în grupa A, având cu şapte puncte mai puține decât Real.

"Acest Champions League a fost făcut rău pentru noi mai mult de arbitri. În primul meci a fost făcut de croați, iar în al doilea meci de români din păcate. Aici sunt și interese financiare mari la acest nivel, de aceea cluburile acestea top din Europa sunt protejate și de arbitraj", a conchis antrenorul secund la Șahtar.

Partida dintre Şahtar Doneţk şi Real Madrid se va disputa miercuri cu începere de la ora 21:45 pe Arena din oraşul Lvov .

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑