Real Madrid se descurcă şi fără vedeta Ronaldo



025 декабря 2013

 

Cu un prim 11 alcătuit mai mult din rezerve, galacticii s-au calificat fără emoţii în optimile Cupei Spaniei, după ce au trecut de o echipă din liga a treia valorică.

Real a remizat surprinzător în prima manşă, scor 0 la 0, cu Olimpic, o echipă din Liga a treia valorică. În returul de pe Bernabeu însă, galacticii şi-au confirmat statutul de favoriţi. Transferat în această vară, mijlocaşul de 23 de ani, Illarramendi a marcat primul său gol pentru madrilezi. Scorul final a fost stabilit de Angel Di Mariam care a transformat un penalty. În optimi, Real va întâlni un adversar mult mai solid - Osasuna.

În Anglia, Manchester United s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce s-a impus cu 2 la 0 în deplasare la Stoke City.

Pentru a ajunge în finala competiţiei, "diavolii roşii" trebuie să treacă de Sunderland. Între timp, Tottenham îşi continuă prestaţia dezastruoasă în lupta pentru trofeele interne. Londonezii au pierdut surprinzător cu 1 la 2 în partida cu West Ham. Cea din urmă va lupta în semifinale cu Manchester City.

Şi Paris Saint-Germain s-a calificat cu greu în sferturile Cupei Ligii Franţei, după ce a trecut cu 2 la 1 Saint-Etienne. Cavani a înscris golul victoriei în prelungiri.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑