Fenerbahce Istanbul a suferit prima înfrângere în Top 16 a Euroligii de baschet



026 февраля 2016

Fenerbahce Istanbul a suferit prima înfrângere în Top 16 a Euroligii de baschet. Turcii au pierdut cu 71-76 partida cu Panathinaikos Atena. În pofida eşecului, Fenerbahce a rămas pe primul loc în grupa E. 

Panathinaikos Atena a primit vizita echipei Fenerbahce Istanbul, care până la acest meci a obţinut 7 victorii consecutive în Top 16 din Euroliga de baschet. Turcii au câştigat primul sfert cu 20-15, dar deja la pauza mare grecii au reușit să restabilească egalitatea.

Susţinuţi frenetic din tribune, elenii s-au impus în sfertul al treilea, însă finalul partidei a fost unul încins. Diamantidis și Elliot au adus victoria lui Panathinaikos cu 76-71.

Fenerbahce a suferit primul eşec în Top-16 a Euroligii de baschet, dar grație victoriilor din primele 7 etape rămâne lider în grupa E. Pe locul doi se află Lokomotiv Kuban din Krasnodar, care a dispus cu 87-63 de croații de la Cedevita Zagreb.

În grupa F pe prima poziţie se află ŢSKA Moscova. În cel mai spectaculos meci al etapei a opta, militarii s-au impus cu 108-98 în meciul cu conaționalii de la Khimki. Francezul Nando de Colo a reuşit un coş superb la sfârşitul reprizei a doua.

Campioana ediției trecute, Real Madrid, este actualmente a treia clasată în grupa F.

Spaniolii au câştigat cu 90-86 meciul din deplasare cu Brose Baskets din Germania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑