Carlo Ancelotti nu mai este antrenorul lui Real Madrid. Numele noului tehnician va fi anuntat saptamana viitoare. Cine sunt favoritii



 width=
Lipsa trofeelor din acest an se pare ca l-a costat postul de antrenor pe Carlo Ancelotti la Real Madrid. Intr-o conferinta de presa sustinuta aseara, presedintele clubului madrilen, Florentino Perez, a anuntat demiterea italianului.

Demitere lui Ancelotti vine dupa ce atat fanii, cat si jucatorii lui Real Madrid si-au exprimat dorinta ca italianul sa ramana la carma echipei.

 

“Decizia nu a fost deloc usoara, insa noi nu ocupam aceste functii pentru a lua decizii usoare. Carlo Ancelotti a castigat dragostea noastra, a tuturor. A mea, a suporterilor, a jucatorilor nostri. El ramane o parte importanta din istoria clubului Real Madrid pentru ca impreuna am castigat La Decima (n.r. - al 10-lea titlu de Liga Campionilor). Insa la acest club exigenta este maxima si consideram ca in acest moment avem nevoie de un impuls. Avem un grup de jucatori extraordinari si vom continua sa oferim satisfactii fanilor nostri. Vreau sa ii multumesc lui Carlo Ancelotti pentru tot ceea ce a facut pentru Real Madrid!”, a declarat Perez. Acesta a mai adaugat ca noul antrenor al echipei va fi anuntat pe parcursul saptamanii viitoare.

 

Printre numele vehiculate in presa se numara fostul antrenor al Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, sau Rafal Benitez, de la Napoli.

 

In cei doi ani cat a stat pe banca echipei blanco, Carlo Ancelotti a castigat patru trofee, toate in sezonul 2013-2014: Liga Campionilor UEFA, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor si Cupa Spaniei.

 

Sursa foto: nairaland.com


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: carlo ancelotti, florentino perez, real madrid,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑