River Plate - Colon de Santa Fe 3-1. "Milionarii" urcă pentru moment pe primul loc



 

**VIDEO** River Plate - Colon de Santa Fe 3-1.

River Plate a făcut o demonstraţie de forţă pe teren propriu, în etapa a 18-a din campionatul Argentinei. Trupa lui Marcelo Gallardo a revenit de la 0-1 şi s-a impus cu 3-1.

"Milionarii" rămân în lupta pentru primul loc în campionatul argentinian, după ce au trecut pe El Monumental de Colon de Santa Fe.

Driussi a ratat de două ori la aceeaşi fază, iar gazdele au fost penalizate de German Conti, care a deschis scorul în minutul 32, în urma unei faze fixe.

Imediat după pauză, în minutul 48, Driussi a egalat, ajutat şi de coechipierul său din atac, Saviola, care s-a ciocnit de portarul advers.

După ceva mai mult de o oră de joc, Saviola i-a centrat perfect lui Cavenaghi, iar acesta a ajuns le-a adus pe gazde în avantaj şi a ajuns la cota 11 în acest sezon.

Decarul lui River, Gonzalo Martinez, nu l-a putut învinge pe Braun în situaţie de unu contra unu, cu zece minute înainte de final, dar şi-a luat revanşa imediat şi i-a pasat decisiv lui Tabare Viudez, care a stabilit scorul final.

În urma acestui rezultat, River, proaspăt calificată în finala Copei Libertadores, a urcat pe primul loc al clasamentului.

Într-un alt meci din etapa a 18-a, Gimnasia la Plata a câştigat în prelungiri partida contra celor de la Crucero del Norte.

În avantaj după golul lui Mazzola, din minutul 42, gazdele s-au văzut egalate cu cinci minute înainte de final, când Lechner a înscris pentru clubul fondat in 1989.

Ivan Fernandez a evitat, însă, remiza şi a păstrat toate punctele acasa. A marcat golul decisiv, al şaptelea al său în acest sezon, în al doilea minut de prelungire.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑