Keșeru, sfat pentru Marica: 'Mie, transferul la Steaua mi-a schimbat cariera'. Ce spune despre Euro



026 октября 2015

 

**VIDEO** Keșeru, sfat pentru Marica: 'Mie, transferul la Steaua mi-a schimbat cariera'. Ce spune despre Euro

VIDEO Steaua - Pandurii 1-1. La partida de pe ”Arena Națională” a fost prezent și Claudiu Keșeru (28 de ani), fostul golgheter al roș-albaștrilor.

Atacantul celor de la Ludogorets a evitat să-i dea un sfat lui Ciprian Marica, fotbalist care este liber de contract și care a fost ofertat de Steaua, dar a spus ce a însemnat, din punctul lui de vedere, revenirea în Liga 1.

”Nu sunt eu în măsură să sfătuiesc pe nimeni. Eu pot să spun doar ce a însemnat transferul meu la Steaua. A însemnat intrarea într-o altă dimensiune, a fost decizia care, în mare parte, mi-a schimbat cariera.

Cel mai important pentru el în acest moment este să joace”, a spus Keșeru.

Referitor la Euro 2016, competiție care va fi găzduită de Franța, Keșeru a spus că are emoții în plus, mai ales că el are ocazia de a evolua din nou pe stadioane de care a rămas legat prin diverse amintiri.

”Este o competiție extraordinară pentru orice jucător. Toți încercăm să fim în formă, să jucăm cât mai bine pentru a fi selecționați. Ar fi foarte frumos să joc din nou în orașe și pe stadioane pe care am mai evoluat. Va fi altceva pentru că Franța este o țară de fotbal”, a mai spus internaționalul român.

Keșeru a spus că și-ar fi dorit să revină în vară la Steaua, dar a lăsat o portiță deschisă pentru viitor.

”Am Steaua în adâncul sufletului și mă bucur când aud că fanii mă vor înapoi. N-a fost să fie în vară cum am vrut eu, dar dacă va fi ceva concret pe viitor, cu siguranță mă voi întoarce”, a conchis Keșeru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑