Muniru i-a adus un punct Stelei, în meciul cu Pandurii. A marcat primul gol în Liga 1 chiar de ziua lui



025 октября 2015

 

**VIDEO** Muniru i-a adus un punct Stelei, în meciul cu Pandurii. A marcat primul gol în Liga 1 chiar de ziua lui

VIDEO. Steaua - Pandurii 1-1. Mirel Rădoi a dat dovadă de inspiraţie în partida de pe Arena Naţională: l-a introdus pe teren în minutul 77 pe Sulley Muniru şi acesta a marcat golul care i-a adus un punct campioanei, 9 minute mai târziu.

Steliştii au avut parte de o fază fixă executată de Hamroun: jucătorul venit de la Cluj a păcălit jocul la ofsaid al gorjenilor şi a marcat din 6 metri, aceasta fiind prima lui reuşită în Liga 1, una care a venit chiar în ziua în care acesta a împlinit 23 de ani.

"A fost complicat pentru noi. E mai bine să nu pierzi. Am vrut doar să-mi fac jocul, am jucat pentru echipă. Faptul că am înscris e bine pentru mine. Au echipă bună cei de la Pandurii, dar şi noi avem jucători de calitate. Steaua n-a fost norocoasă. Suntem supăraţi că nu am câştigat.

Când începi greu, e greu să joci. Titlul este posibil. Putem face lucruri mai bune. Sunt 18 jucători, dacă ai un minut de joc, trebuie să arăţi ce poţi. Dacă m-au pus pe margine, nu înseamnă că nu sunt jucător bun. Probabil că au vrut să învăţ ceva", a declarat Muniru, pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Acesta a fost al treilea gol marcat în tricoul roş-albastru, după cele din preliminariile UEFA Champions League, cu Trencin, pe teren propriu (2-3), şi în deplasarea de la Belgrad, cu Partizan (2-4)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑