Fiorentina - Roma 1-2. Oaspeţii au trecut pe primul loc în Serie A TIM. Tătăruşanu, integralist



025 октября 2015

**Fiorentina - Roma 1-2.** Oaspeţii au trecut pe primul loc în Serie A TIM. Tătăruşanu, integralist

Cu Ciprian Tătăruşanu titular, Fiorentina a pierdut în faţa Romei, pe "Artemio Franchi". Lider în serie A TIM înaintea etapei, echipa viola nu a reuşit să-şi menţină poziţia.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5, prin Salah, a cărui execuţie l-a lăsat fără replică pe fostul portar al Stelei. Până la pauză, Roma a mai marcat o dată. Gervinho a finalizat perfect un contraatac, după o cursă care a început la mijlocul terenului.

Cu 4 minute înainte de final, Salah a fost eliminat. După ce a primit un cartonaş galben pentru fault în atac, egipteanul a reacţionat sfidător la adresa "centralului", care l-a avertizat a doua oară şi l-a trimis la vestiare.

Cu un om în plus, Fiorentina a reuşit golul de onoare în ultimul minut al prelungirilor, prin Babacar. După victoria cu 2-1, Roma urcă pe primul loc în Serie A TIM, în locul Fiorentinei.

Fiorentina (3-4-2-1): Tătăruşanu - Roncaglia, Rodriguez (Babacar 81), Astori - Blaszczykowski (Rossi 61), Badelj (Fernandez 61), Vecino, Bernadeschi - Ilicic, Valero - Kalinic

Antrenor: P. Sousa

Roma (4-3-3): Szczesny - Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne - Pjanic (Torosidis 78), De Rossi (Vainqueur 37), Nainggolan - Salah, Dzeko, Gervinho (Gyomber 89)

Antrenor: R. Garcia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑