Juventus - Atalanta 2-0. Bianconerii, la a treia victorie a sezonului în Serie A TIM



025 октября 2015

 

**VIDEO** Juventus - Atalanta 2-0. Bianconerii, la a treia victorie a sezonului în Serie A TIM

Dybala a fost de neoprit în meciul dintre Juventus și Atalanta. Argentinianul a marcat un gol și a dat o pasă decisivă pentru Mandzukic, iar campioana Italiei s-a impus cu 2-0.

Juve a obținut a treia victorie din acest sezon, după un meci fără emoții cu Atalanta. Dybala a deschis scorul cu un șut de la distanță, care l-a păcălit pe Sportiello (28). Portarul Atalantei și-a luat revanșa în ultimul minut al primei reprize, când a respins cu piciorul la execuția aceluiași Dybala (45+2).

Juventus s-a desprins imediat după pauză, când Pogba a deviat genial pentru Dybala (47), iar argentinianul l-a servit în fața porții pe Mandzukic, pentru primul gol în Serie A al croatului. Sportiello l-a mai oprit o dată pe Dybala (70), iar Toloi și-a lăsat echipa în zece oameni după ce a văzut al doilea galben (74). Omul meciului, Dybala a scos o lovitură de la 11 metri, însă Pogba a tras slab (78) și Juventus-Atalanta s-a încheiat 2-0.

ECHIPELE

Juventus: Buffon - Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra - Khedira (Sturaro, 89), Marchisio, Pogba - Pereyra (Asamoah, 37) - Dybala, Mandzukic (Morata, 77)
Antrenor: Massimiliano Allegri

Atalanta: Sportiello - Bellini (Masiello, 46), Rafael Toloi, Paletta, Drame - Grassi, De Roon (Migliaccio, 73), Kurtic - D'Alessandro, Pinilla, Moralez (Gomez, 52)
Antrenor: Edoardo Reja

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑