Suporter de lux pentru naționala Argentinei în semifinala cu Australia. Maradona a plâns la final



025 октября 2015

Suporter de lux pentru naționala Argentinei în semifinala cu Australia. **Maradona a plâns la final**

VIDEO Argentina - Australia. În tribunele stadionului Twickenham, la cea de-a doua semifinală a Cupei Mondiale de Rugby, dintre Argentina și Australia, ediție care se derulează în Anglia, și care va programa sâmbăta viitoare marea finală (ora 18:00, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1) a fost prezent și Diego Armando Maradona.

Poate cel mai mare fotbalist al lumii din toate timpurile, Maradona a venit la meci îmbrăcat sport dar și însoțit de un mare steag al Argentinei. Diedo a cântat cu patos la intonarea imnului de stat, după care și-a încurajat frenetic conaționalii.

Maradona s-a rugat Divinității ca rugbyștii sud-americani să reușească să revinî în semifinală și să încerce să obțină un loc în marea finală cu Noua Zeelandă, care a trecut cu 20-18 de Africa de Sud.

Până la urmă. Australia s-a impus cu 29-15, într-un meci pe care l-a dominat de la început și până la final. Maradona, care s-a comportat ca un fan adevărat, a plâns la final.

Maradona, suporterul de lux al ”Pumelor”, a fost în tribune și la partida Argentina - Tonga, scor 45-16, cea care a asigurat în mare parte calificarea naționalei sale în sferturile de finală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑