Victorie specială pentru olteni. "Ştiam ce înseamnă un meci cu Dinamo pentru acest oraş"



025 октября 2015

 

**VIDEO** Victorie specială pentru olteni.

Victoria cu Dinamo a propulsat-o pe CSU Craiova pe locurile care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Pentru antrenorul oltenilor a fost un meci special - a obţinut primul succes din carieră în faţa alb-roşiilor. Autor al unei duble, Thaer Bawab a ajuns la cinci goluri înscrise în poarta bucureştenilor.

"Sunt foarte fericit. E clar că ştiam ce înseamnă Dinamo aici pentru oraşul ăsta, pentru olteni. Am încercat noi toată săptămâna să ne motivăm, să fim sută la sută pregătiţi pentru aşa ceva", a spus Bawab.

În urmă cu un an, marcatorul celui de-al treilea gol, Nicuşor Bancu, suferea o fractură de tibie şi peroneu. Accidentarea l-a ţinut cinci luni departe de teren.

"Sunt foarte mândru de ce am reuşit. Numai eu ştiu cât am muncit. Le mulţumesc celor care s-au ocupat de pregătirea mea. Le mulţumesc tuturor şi încerc să-i răsplătesc cât pot de bine pe teren", a spus Bancu.

"Mă bucur foarte mult pentru Bancu. Ştiţi ce probleme de sănătate a avut. S-a împlinit un an", a declarat şi antrenorul Emil Săndoi.

Pentru CSU Craiova, urmează meciul din deplasare, cu Astra Giurgiu.

SURSĂ FOTO: contul oficial de Facebook CS Universitatea Craiova

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑