Pandurii a ajuns la 9 meciuri consecutive fără înfrângere, în Liga 1: "Am pierdut două puncte azi"



026 октября 2015

 

**VIDEO** Pandurii a ajuns la 9 meciuri consecutive fără înfrângere, în Liga 1:

VIDEO. Steaua - Pandurii 1-1. Gorjenii au fost la un pas să se impună pe Arena Naţională, dar au fost egalaţi în minutul 86, după reuşita lui Sulley Muniru. Chiar şi aşa, echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la 9 meciuri consecutive fără înfrângere, în Liga 1, record pentru club.

"Sunt dezamăgit şi există o doză importantă de frustrare. Suntem echipa care a pierdut două puncte astăzi şi nu cred că sunt subiectiv când spun acest lucru. Am avut o exprimare foarte bună, am fost foarte bine organizaţi pe timpul jocului. Am avut personalitate şi am pus constant presiune pe momentele de construcţie ale Stelei. Asta certifică numărul redus de ocazii pe care le-a avut Steaua. Golul a venit dintr-un moment static şi mă supără acest lucru.

Am avut momente când puteam să ne desprindem, mai ales la bara lui Hora şi să închidem meciul cu un rezultat care era poate justificat împotriva unei echipe puternice care are respectul nostru. Jucătorii mei care scriu istorie pentru acest club, au ajuns la 9 meciuri fără înfrângere în Liga 1, trebuie respectaţi. Îmi cer scuze în faţa celor cărora nu le-au ieşit biletele la pariuri", a comentat Iordănescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Pandurii e pe 3 în clasament, la egalitate de puncte cu Steaua (27), dar cu un golaveraj mai slab. Astra e în continuare prima, cu 30 de puncte şi fiul selecţionerului nu se gândeşte încă la titlu.

"Mă interesează să rămânem consecvenţi în ceea ce priveşte obiectivul de a intra în play-off. Jocul ne face să emitem pretenţii pentru îndeplinirea obiectivului. Restul echipelor se pot bate la titlu, noi avem această primă etapă. Sunt sigur că vom avea multe momente de bucurie în următoarele meciuri. Sperăm să mărim distanţa faţă de urmăritoare. Sunt cam 8 echipe care se bat pentru 6 locuri", a adăugat tehnicianul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑