"King" Drogba! Dublă superbă pentru ivorian: în doar trei minute a dat două călcâie de mare efect



026 октября 2015

 

**VIDEO**

Didier Drogba scrie istorie pentru Montreal Impact în MLS. Cu 11 goluri în 11 partide, ivorianul de 37 de ani a adus aseară victoria echipei sale, 2-1, contra celor de la Toronto.

Şi nu oricum. Cu o dublă în doar trei minute, ambele reuşite fiind realizate prin execuţii extraordinare: cu călcâiul.

După un sezon 2014-2015 mai degrabă nereuşit la Chelsea, acolo unde a marcat de doar 4 ori, "King" Drogba, aşa cum e alintat de suporterii "albaştrilor" a decis să îşi încheie cariera în MLS, acolo unde fotbaliştii mari la apus de carieră sunt plătiţi regeşte.

VIDEO CLICK AICI PENTRU A VEDEA SUPER REUŞITELE LUI DROGBA

Deşi mulţi credeau că atacantul nu va străluci, având în vedere vârsta sa, acesta i-a contrazis pe toţi, reuşind să marcheze de 11 ori în primele sale 11 partide disputate. Duminică noapte a bifat o dublă în doar trei minute, răsturnând scorul în confruntarea cu Toronto: 2-1. Dar ce este cu adevărat special la golurile sale este reprezentat de faptul că au fost marcate cu acelaşi procedeu, unul care nu este la îndemâna oricui: a punctat de fiecare dată cu călcâiul.

După 34 de meciuri, Montreal Impact ocupă locul 3 în Conferinţa de Est, în ultimele trei partide adunând maximum de puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑