Privirea care "ucide"! Reacţia lui Van Gaal, după un nou eşec la United



026 декабря 2015

**VIDEO** Privirea care

Manchester United a pierdut, 0-2, pe terenul lui Stoke City în primul meci al etapei de Boxing Day. "Diavolii" au ajuns astfel la 4 înfrângeri consecutive în Premier League, iar scaunul lui Van Gaal se clatină serios. 

La finalul partidei, tehnicianul olandez şi-a continuat războiul cu presa, însă a recunoscut că este şi el vinovat pentru situaţia în care a ajuns echipa.

"Gândurile mele sunt că nu am jucat fotbal în prima repriză, iar apoi am ratat o mare ocazie. A fost prea mult pentru noi. Am vorbit la pauză şi a doua repriză a fost mult mai bună, dar nu ne-am creat decât vreo două şanse. Noi trebuia să înscriem. Am jucat mai bine în a doua repriză, dar nu îndrăznim foarte mult, asta e problema. Întotdeauna sunt credincios şi văd cum evoluează jucătorii, dar circumstanţele sunt dificile. Nu a fost numai vântul de vină, mai este şi presiunea. Acesta este motivul pentru care echipa nu joacă fotbal. Marea problemă este presiunea.

Încerc să fac tot ce pot, dar presiunea va fi din ce în ce mai mare şi trebuie să rezolvăm problema asta. Va fi mult mai dificil, am şi eu vina mea pentru cele 4 înfrângeri consecutive, dar jucătorii trebuie să-şi revină şi să joace. Nu am fost rănit, mesajul meu a fost că presa scrie lucruri care nu sunt conforme cu realitate. Acesta a fost mesajul meu, nu sunt rănit, sunt obişnuit cu asta", a afirmat Louis Van Gaal, la interviul de la finalul partidei cu Stoke.

Când a fost întrebat dacă simte că mai are susţinerea conducerii, Van Gaal a dat un răspuns scurt şi i-a aruncat o privire ucigătoare reporterului: "E o altă situaţie, am pierdut al patrulea meci consecutiv. Va trebui să aşteptăm şi să vedem".

VIDEO Interviul cu Van Gaal şi reacţia de la final:

Altfel, la finalul meciului cu Stoke, Van Haal a părăsit terenul făcându-le cu mâna fanilor lui United care au însoţit echipa (foto jos). Să fie oare mesajul de "adio" al antrenorului olandez?

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑