Franţa este noua Campioană Europeană la handbal masculin



Foto: www.romanialibera.ro

Franţa este noua Campioană Europeană la handbal masculin! Selecţionata din Hexagon a cucerit titlul după o victorie senzaţională în finala cu Danemarca. Campioana olimpică de la Londra a spulberat gazda turneului cu scorul de 41-32.

Danezii au avut un start de meci dezastruos la Herning, iar după 21 de minute erau deja conduşi la zece goluri. Până la pauză, Danemarca şi-a mai revenit, dar Franţa a intrat la cabine cu un avantaj de şapte goluri, 23-16. În repriza secundă, duelul a fost mult mai echilibrat. Danezii au înscris de 16 ori, dar s-au apărat mult mai bine, primind doar 18 goluri.

Franţa a înregistrat şi un record în acest meci, fiind prima reprezentativă cu 41 de goluri marcate într-o finală de Campionat European. Guigou, cu 10 goluri, a fost cel mai bun jucător de la echipa învingătoare, în timp ce la danezi s-a remarcat Hansen, cu 9 goluri. Cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat Karabatic.

Campioana mondială, Spania, a cucerit medaliile de bronz, după ce a câştigat finala mică în faţa Croaţiei, cu scorul de 29-28.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑