Torje recunoaște superioritatea Stelei înainte de derby: “Este o diferență certă între cele două”



027 февраля 2014

 

steaua - dinamo**VIDEO** Torje recunoaște superioritatea Stelei înainte de derby: “Este o diferență certă între cele două”

Gabriel Torje nu uită că a evoluat timp de patru ani la Dinamo în perioada 2007-2011, iar actualul fotbalist al lui Espanyol Barcelona le ține pumnii strânși elevilor lui Flavius Stoican în meciul pe care aceștia îl vor susține sâmbătă seară, de la ora 21:00, contra Stelei pe stadionul din bulevardul Ghencea.

Internaționalul român a declarat pentru Digi Sport că “roș-albaștrii” au prima șansă, dar că speră ca fosta sa echipă să producă o surpriză, chiar dacă este considerată victimă sigură înaintea derby-ului de România.

“Acum este o diferență între cele două echipe. Pe când eram eu la Dinamo au fost foarte multe meciuri cu Steaua pe care Dinamo le-a câștigat. De fapt, în patru ani am pierdut o singură dată cu Steaua.

În prezent, Steaua are o perioadă foarte bună în care câștigă cu toată lumea și în special în derby-uri. Eu sper ca Dinamo să facă față acestui derby, pentru că sunt mulți jucători tineri și presiunea le poate pune probleme.

Sfatul meu este ca dinamoviștii să joace cu sufletul, deoarece într-un derby nu mai contează diferența de valoare. Nu contează unde se joacă, este derby-ul României și așa va fi indiferent de locul unde se dispută”, a spus Torje.

Meciul Steaua – Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Golurile și fazele video vor fi disponibile pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑