O singură înfrângere în ultimele 12 meciuri din Liga 1 pentru Concordia! ”Nu ne gândim la Europa”



027 февраля 2015

 

**VIDEO** O singură înfrângere în ultimele 12 meciuri din Liga 1 pentru Concordia! ”Nu ne gândim la Europa”

VIDEO Concordia - Oțelul 3-0. Mihai Dina, de două ori, și Florin Purece au marcat golurile prin care echipa antrenată de către Marius Șumudică și-a mai trecut trei puncte în cont și a ajuns pe locul 9 în Liga 1, la egalitate cu FC Viitorul, ambele cu 21 de puncte.

Concordia Chiajna a câștigat la pas meciul cu Oțelul Galați, a ieșit momentan din zona minată a clasamentului, dar este la doar trei puncte distanță de primul loc retrogradabil. Succesul obținut de micuța echipă de la marginea Bucureștiului nu este deloc unul întâmplător.

Echipa are o singură înfrângere în ultimele 12 etape, suferită chiar în fața Stelei (0-1). În rest, elevii lui Șumudică au terminat de opt ori la egalitate în Liga 1 și au câștigat de trei ori.

Seria această bună a început în septembrie. Atunci, la 12.09.2014, FC Brașov câștiga cu 4-1 meciul contra celor de la Concordia. A fost ultimul eșec înregistrat de ilfoveni în Liga 1! 

”Știu că locul 7 poate duce în Europa, dar noi nu avem acest obiectiv. Vrem să ne menținem în Liga 1, să nu retrogradăm. Dacă se va menține acest lot, atunci în sezonul viitor Concordia va ataca clar play-off-ul”, a spus Șumudică, la finalul partidei.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑