Juan Martin Del Potro, eliminat la Miami! Borna Coric a trecut de primul tur. Rezultatele zilei



 

**VIDEO** Juan Martin Del Potro, eliminat la Miami! Borna Coric a trecut de primul tur. Rezultatele zilei

Vasek Pospisil, un jucător cu un serviciu de temut, a oferit surpriza primului tur la Miami. Canadianul de pe locul 60 mondial l-a învins în două seturi pe Juan Martin del Potro.

Revenit în circuit după o noua absenţă de două luni, argentinianul ajuns acum pe poziţia 616 a cedat primul set cu 4-6. Del Potro a condus ostilităţile în debutul actului secund, care s-a decis în tie-break.

Argentinianul a avut chiar două mingi de set, care au fost însă anulate de o dublă greşeală şi un serviciu foarte bun al lui Pospisil (la 4-6 şi 5-6). Canadianul s-a impus cu 9-7 şi va evolua în turul următor contra bulgarului Grigor Dimitrov, favorit numărul 9.

În turul secund s-a calificat şi Jerzy Janowicz, câştigător al Cupei Hopman în acest an. Polonezul de pe locul 49 ATP s-a impus în două seturi, 6-4, 6-2, în faţa francezului Edouard Roger-Vasselin. Janowicz il va înfrunta în runda următoare pe spaniolul Roberto Bautista-Agut, numărul 15 mondial, care a beneficiat de un tur liber.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Și Mikhail Youzhny a ajuns în turul secund al Open-ului de la Miami. Numărul 64 în lume, rusul a avut nevoie de aproape două ore pentru a îl învinge pe Andrey Golubev. Kazahul aflat pe locul 89 în clasamentul ATP a castigat primul set cu 6-4, dar Youzhny a egalat situaţia, dupa 6-2 în actul secund. În decisiv, experienţa lui Youzhny şi-a spus cuvântul.

Sportivul de 32 de ani s-a impus cu 6-3 şi îl va înfrunta pentru un loc în turul al treilea pe japonezul Kei Nishikori, favorit numărul 4. Mai departe merge şi Simone Bolelli. Italianul de pe locul 47 ATP s-a impus fără emoții cu un dublu 6-2 în faţa cipriotului Marcos Baghdatis şi va juca în turul secund cu sârbul Victor Troicki, numărul 39 mondial.

În alte meciuri disputate joi, Borna Coric a avut nevoie de un tiebreak în setul decisiv pentru a-l elimina pe austriacul Andreas Haider-Maurer, în vreme ce Martin Klizan a trecut în două seturi de Paolo Lorenzi, scor 6-3, 6-4. În fine, favoritul local Steve Johnson a cedat după un meci de mare luptă în fața kazahului Mikhail Kukushkin, scor 6-4, 3-6, 6-2.

Digi Sport 2 transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE partidele din turneul masculin de la Miami, între 25 martie și 5 aprilie.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑