Luptă în trei pentru salvare. Gaz Metan, Chiajna și FC Brașov se bat pentru un loc în Liga 1 



 

**VIDEO** Luptă în trei pentru salvare. Gaz Metan, Chiajna și FC Brașov se bat pentru un loc în Liga 1 

Braşov - Gaz Metan şi Concordia - Petrolul, în direct la Digi Sport 1 şi Digi Sport 2, miercuri, de la ora 18:45, sunt meciurile care decid ultima echipă care se salvează de la retrogradare.

Gaz Metan, Chiajna şi Braşov se bat pentru evitarea retrogradării în ultima etapă. Singura care e la mâna ei e Mediaşul, care îşi poate asigura prezenţa în Liga 1 şi în sezonul viitor cu o victorie în faţa Braşovului, în direct la Digi Sport 1 azi, de la ora 18:45.

“Într-adevăr, stăm la mâna noastră. Nu vreau să par prea îngâmfat, dar avem un joc foarte bun, merităm să rămânem în Liga 1.”, a declarat atacantul medieșenilor, Dan Roman.

Braşovenii mai speră şi ei la salvare. Doar o victorie împotriva Gazului, cu un rezultat mai bun decât 2-1, scorul din tur pentru medieşeni, şi o înfrângere a Concordiei cu Petrolul o păsterază în prima ligă.

“Muncim în continuare, luptăm, credem în șansa noastră. Ne vom juca șansa până în ultimul moment, dacă vom reuși să învingem pe cei de la Gaz și printr-o victorie a celor de la Petrolul în fața celor de la Chiajna.”, spune căpitanul Brașovenilor, Marian Constantinescu.

La egalitate de puncte cu Gaz Metan şi Braşov, Concordia este cea mai dezavantajată la meciurile directe, astfel că are nevoie de un egal în partida directă dintre cele două şi să câştige în faţa ploieştenilor, în direct la Digi Sport 2, azi, de la ora 18:45.

Marius Baciu, antrenorul ilfovenilor, își dorește un singur lucru: “Cred în continuare în șansele noastre, mai avem trei puncte. Cum s-a întors totul acum cu noi, se poate întoarce din nou și în ultima etapă, sper doar să se joace correct.”

FC Brașov - Gaz Metan se joacă de la ora 18:45 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. De la aceeași oră se dispută Concordia – Petrolul, pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze din cele două meciuri vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑