Cei mai buni atleti ai lumii se pregatest de Campionatul Mondial: Bolt a castigat cursa de 200 de metri la turneul din Ostrava




Atletul jamaican Usain Bolt a castigat cursa de 200 de metri la turneul mondial din Ostrava. Bolt, insa, nu a participat si la proba de 100 de metri, care a fost castigata de un rival de-al sau.

 

Usain Bolt a parcurs cei 200 de metri in 20,13 secunde. El a stabilit, astfel, cel mai bun rezultat personal al anului. A fost, insa, departe de recordul mondial, care ii apartine tot lui – 19,19 secunde. Cauza ar putea fi vremea rece si ploiasa din Cehia, considera atletul jamaican. 

 

Usain BOLT, ATLET JAMAICA: “- Ce le-aţi recomanda organizatorilor pentru un timp mai bun data viitoare ?   - Să construiască un stadion acoperit.” 

 

In cursa de 100 de metri Bolt nu a participat, considerand ca inca nu este in forma maxima pentru a concura la aceasta proba. Astfel, de aceasta data, medalia de aur a fost castigata de conationalul sau si marele rival, Asafa Powell. 

 

Powell a parcurs cei 100 de metri in 10,04 secunde. Recordul mondial la aceasta proba ii apartine tot lui Usain Bolt – 9,58 de secunde. Cei mai buni atleti ai lumii se pregatest de Campionatul Mondial, care va avea loc intre 22 si 30 august, la Beijing.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: atlet, pregatire, turneu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑