Echipa moldoveanului Alexandru Gatcan, FC Rostov, a fost suferit o umilinta totala in Campionatul Rusiei



027 августа 2013

 

Echipa moldoveanului Alexandru Gatcan, FC Rostov, a fost suferit o umilinta totala in Campionatul Rusiei. Revelatia debutului de sezon a fost invinsa cu 5 la 0 de Lokomotiv Moscova. Nervos in timpul partidei, un jucator de la Rostov a aratat adversarilor un gest obscen.

 

Lokomotiv Moscova i-a intors cu picioarele pe pamant pe jucatorii de la FC Rostov, care s-au aflat printre lideri in cele 5 etape disputate. In prima repriza Lokomotiv a marcat doar o data prin Caicedo. Pentru Rostov totul s-a terminat la inceputul partii a doua. Samedov a dublat avantajul feroviarelor, cand a transformat un penalty. Lovitura de la 11 metri a fost dictata pentru un fault comis de fundasul Agalarov, care a fost eliminat. Pana la final, Lokomotiv a mai punctat prin Maicon,  Tarasov si Pavliucenko, iar moscovitii au castigat cu 5 la 0.

 

FC Rostov a terminat meciul in 9 oameni. Pentru cumul de cartonase a fost eliminat Igor Lolo, care s-a infuriat si a facut un gest obscen catre jucatorii formatiei din Moscova. Moldoveanul Alexandru Gatcan, care nu va juca cu Anglia din cauza suspendarii, a bifat toate cele 90 de minute. Rostov si Lokomotiv impart locurile 2 si 3 in Campionatul Rusiei, avand cu un punct mai putin decat liderul TSKA.

 

Intr-un alt duel de aseara Amkar Permi a invins surprinzator cu 2 la 1 Spartak Moscova. Dupa un start superb, Spartak nu a simtit gustul victoriei in ultimele 3 etape disputate. Elevii lui Valeri Karpin sunt pe pozitia a cincea si sunt la o distanta de 3 puncte fata de TSKA. In Campionatul Romaniei CFR s-a impus cu 1 la 0 in fata noupromovatei Corona Brasov. Clujenii impart locurile 9-11 cu Dinamo si Sageata, iar Corona se afla in zona retrogradarii.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑