Scheider și Ullrich, eliminați temporar din DTM



027 августа 2015

**VIDEO** Scheider și Ullrich, eliminați temporar din DTM

Cea de-a șasea etapă din Campionatul German de Turisme se va desfășura în acest weekend pe circuitul de lângă Moscova. După aproape o lună de la cea de-a doua cursă din Austria, principalul subiect de discuție din DTM este același - accidentul provocat intenționat de către Timo Scheider la îndemnul doctorului Wofgang Ullrich.

Biroul German de Motorsport a decis ca Ullrich să nu mai aibă acces pe linia boxelor, dar nici la comunicatele radio, în sezonul 2015. Timo Scheider nu va putea participa în Rusia, iar Audi a pierdut toate cele 62 de puncte strânse în clasamentul general după manșa secundă de pe Red Bull Ring.

În plus, constructorul din Neuburg a primit și o amendă de 200.000 de euro. În locul lui Scheider, în cursele moscovite, ar putea să concureze pilotul de rezervă Antonio Giovinazzi sau titularii programului de anduranță, Rene Rast ori Filipe Albuquerque. Înaintea deplasării din Rusia, Mattias Ekstrom este lider în clasamentul general. Suedezul are un avans de 13 puncte față de colegul său Edoardo Mortara.

Prima sesiune de calificări va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 13:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Prima cursă va fi pe Digi Sport 2, de la ora 16:15, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑