EXCLUSIV Halep se înțelege bine cu noul antrenor: "E un om OK, sper să avem rezultate"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Halep se înțelege bine cu noul antrenor:

Simona Halep va intra miercuri în concurs la Paris, contra franțuzoaicei Kristina Mladenovic, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Până la primul său meci pe tărâm european în 2014, jucătoarea de pe locul 10 WTA a acordat un amplu interviu pentru telespectatorii Digi Sport.

Halep admite că încă nu e recuperată după turneul de la Australian Open, unde românca a jucat sferturi de finală: "Sper să dau tot ce pot, să câștig acest meci, dar nu va fi ușor pentru că și eu am venit din Australia nu demult, nu am reușit să mă recuperez total, să fiu 100% aptă pentru meci. Până mâine sper să-mi revin complet".

Suprfața de la Open Suez nu o avantajează în mod deosebit pe reprezentata noastră. "Am reușit să dorm toată noaptea și să mănânc la orele care trebuie pentru fusul orar de aici. Mi-am revenit oarecum destul de bine, dar mai simt un pic diferența de fus orar. Terenul este mai moale, mai lent, sper să mă pot adapta și să joc cel mai bun tenis al meu, meci cu meci", a declarat Halep, care este îndrăgostită de capitala Franței, Paris:

"Îmi place acest oraș, mă simt foarte bine aici, mă simt ca acasă. Am câștigat la juniori turneul de la Roland Garros, ceea ce a fost un vis pentru mine când am fost mică. Acum îmi doresc să reușesc și la seniori, dar nu va fi ușor. Mă voi pregăti însă foarte bine pentru asta și sper că într-o bună zi voi reuși acest lucru".

Simona este conștientă de misiunea grea pe care o are în 2014, după sezonul excelent de anul trecut: "Sper să mă adaptez foarte bine la sezonul de zgură care va veni, deocamdată joc pe hard, sper să fac treabă bună anul acesta și să-mi apăr toate punctele pe care le am de apărat. Sunt favorită 5 și am a doua șansă la câștigarea titlului, dar asta nu înseamnă că o voi face. Sunt jucătoare foarte bune la acest turneu, e un turneu foarte puternic".

Înfrângerea cu Dominika Cibulkova n-a descumpănit-o pe Simona Halep, care știe că ar fi putut mai mult, dar se mulțumește cu rezultatul excelent pe care l-a obținut: "Am rămas și cu bucuria că am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre vise, să fac sferturi de finală la un Grand Slam, dar și cu tristețea că n-am putut să joc jocul meu. Am pierdut o șansă, credeam că am să pot să ajung în semifinală, dar ăsta e tenisul. Mulți oameni din România m-au privit la TV, mulți au venit în tribună, am fost puțin dezamăgită de randamentul meu pe teren, dar totodată am fost bucuroasă pentru ceea ce am făcut".

Despre colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, Halep a spus: "L-am văzut ieri prima dată, am început colaborarea, pe teren mă înțeleg foarte bine cu el, e un om OK, mă înțeleg bine cu el și în afara terenului. Sper să avem rezultate bune împreună. Deocamdată nu am semnat niciun contract, săptămâna aceasta va urma decizia finală".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑