Viitorul merge cu juniorii la Botoșani. Hagi: "Sper să facă față copiii mei!"



 

**VIDEO** Viitorul merge cu juniorii la Botoșani. Hagi:

Viitorul Constanța se deplasează la FC Botoșani în ultima etapă a Ligii 1, iar titularii obișnuiți ai echipei lui Gheorghe Hagi vor fi odihniți la acest meci. În consecință, Viitorul va aborda partida cu mai mulți puști din Academia clubului, după cum a anunțat "Regele".

"Mergem într-o deplasare cu un adversar care are merite și trebuie să recunoaștem, să-l felicităm pentru sezonul pe care l-a făcut și pentru participarea, ca vor participa în UEFA, merită felicitările noastre. E un meci liniștit, unde mergem cu toți jucătorii, tot lotul din Academie.

Este munca pe care am făcut-o timp de cinci ani, mergem să jucăm șansa noastră. Sper că ei mei, copiii, să facă față, să facă un meci frumos, e un test, cum le-am spus și lor, un examen, mergem să jucăm așa cum trebuie. Nu avem nicio presiune. E meritul lor! O să jucăm să câștigăm și o să jucăm deschis!".

Partida FC Botoșani - Viitorul este vineri, de la ora 18:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și la adresa de mobil m.digisport.ro.

 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑