Portugalia a umilit Germania cu un scor incredibil. Ea va juca cu Suedia in finala Europeanului de tineret - VIDEO




Selectionata de fotbal a Portugaliei s-a calificat in finala Europeanului de tineret, dupa ce a umilit-o pe nationala Germaniei cu 5 la 0. Suedia este cealalta finalista, dupa 4 la 1 in fata Danemarcei.

 

 

Portugalia va juca pentru a doua oara finala Campionatului European de pana la 21 de ani, dupa ce a castigat categoric, scor 5 la 0, semifinala cu Germania, disputata in orasul Olomouc din Cehia. Portughezii au rezolvat meciul inca din prima repriza. Bernardo Silva, Ricardo si Ivan Cavaleiro au asigurat echipei un avantaj linistitor de trei goluri.

 


Dupa pauza, Joao Mario si Ricardo Horta si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor. S-a incheiat 5 la 0, iar portarul nemtilor, Marc-Andre ter Stegen, a inregistrat o premiera negativa. Pana la partida cu Portugalia, nu mai incasase niciodata in cariera 5 goluri intr-un meci. In marea finala, Portugalia va juca impotriva Suediei. In semifinale, suedezii au castigat si ei categoric, 4 la 1 in fata Danemarcei. Dupa mai putin de jumatate de ora de joc, Giudetti - din penalty, si Tibbling le-a adus un avantaj de doua goluri suedezilor.

 


Danezii au redus din diferenta in minutul 63, prin Bech, dar Suedia a mai punctat de doua ori in ultimele 10 minute, prin Quaison si Hiljemark. Finala Europeanului de tineret dintre Portugalia si Suedia se va juca marti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑