Marin Cilic a oferit un masterclass pentru un grup de copii de la un centru de tenis din New York



028 августа 2015
foto: ibtimes.co.uk

Campionul de anul trecut de la US Open, Marin Cilic face ultimele pregătiri pentru ediţia din acest an a ultimului turneu de Mare Şlem din 2015. Tenismanul a profitat însă de o zi liberă şi a oferit un master class pentru un grup de copii din New York.

Marin Cilic a oferit un master class la câteva zeci de copii de la un centru de tenis din New York. Micuţii s-au descurcat de minune, demonstrându-şi talentul în faţa vedetei tenisului mondial.

"Clipele care mă fac cel mai fericit sunt cele în care reuşesc să-i fac fericiţi pe oamenii din jurul meu, dar mai ales copiii, iubitori ai sportului", a spus tenismanul Marin Cilic.

Marin Cilic se află la New York de câteva zile, acolo unde face ultimele pregătiri pentru US Open. Croatul, care a câştigat anul trecut acest turneu, a declarat că este foarte fericit să revină în locul unde a obţinut cel mai mare succes din carieră.

"Este o mare plăcere să revin aici. Pentru mine e o onoare să ajung la New York în calitate de campion în exerciţiu. Este un loc unde am jucat cel mai bun tenis şi am cele mai frumoase amintiri din viaţa mea", a mai spus tenismanul.

Marin Cilic, în vârstă de 26 de ani, se va duela în primul tur la US Open cu un jucător care va ajunge pe tabloul principal din calificări.

Anul trecut, Cilic a câştigat finala de la New York după ce l-a învins pe japonezul Kei Nishikori în trei seturi cu acelaşi scor de 6-3.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑